Nasıl Sertifika Alırım?

Aşağıdaki 3 adımı izleyerek eğlenerek öğrenebilir ve iş hayatınızı
değiştirecek onaylı sertifikalara hemen sahip olabilirsiniz.

Bir Eğitim Seçin

Buradaki eğitimlerden dilediğiniz kadarını sepete ekleyerek kredi kartınızla güvenli bir şekilde ödeme yapabilirsiniz.

Katılım

Eğitimin %70’ine katılarak sertifika almaya hak kazanabilirsiniz.

Online Sertifika

Geçerliliği olan dijital sertifikanızı eğitim sonunda alabilir, sertifika kodunu CV’nize ve kariyer platformlarındaki hesaplarınıza ekleyebilirsiniz.

Sıkça Sorulan Sorular

Eğitimler etkileşimli eğitim (e-eğitim) modülleri ve videolardan oluşmaktadır. Gün, saat ve yer sınırı olmadan dilediğiniz zaman dilediğiniz yerden eğitime başlayabilir ve kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Eğitimlerimiz sertifikalıdır.

Resmi onaylı sertifikalar; bilgilerinizi belgelemenizi ve özgeçmişinize güç katarak iş başvurularında bir adım öne geçmenizi sağlar.

Eğitim içeriklerinde kendini geliştirmek isteyen ve bu alanlarda kariyer hedefi olan herkes GP Akademi eğitimlerine katılabilir.

Eğitim ücreti ve ödeme yöntemleri hakkında bilgi için Ön Başvuru Formu ’nu doldurmanız yeterlidir. Eğitim danışmanlarımız en kısa sürede sizinle iletişime geçerek bu konuda bilgilendirme yapacaklardır.

Sıkça Sorulan Sorular sayfasını aldığımız soruların ortalamasına göre hazırladık. Eğer aklınızdaki soruyu burada bulamadıysanız bize merhaba@gpakademi.com adresinden her zaman ulaşabilirsiniz.